Opinnäytetyön tekijä -hakukuulutus

Kopar on raskaiden materiaalinkäsittelyjärjestelmien toimittaja. Globaalia asiakaskuntaa yhdistää vaativat käyttöolosuhteet. Erityisesti metallurgiseen teollisuuteen ja voimalaitoksiin toimitettavat mekaaniset ja pneumaattiset kuljetinjärjestelmät ovat olleet Koparin toiminnan ytimessä vuosikymmeniä. Koparin juuret ovat syvällä suomalaisessa konepajateollisuudessa ja tulevaisuus kansainvälisessä kasvussa.

Haemme kasvavaan tiimiimme

OPINNÄYTETYÖN TEKIJÄÄ / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suomalaisen teknologiateollisuuden ytimeen Pirkanmaalle.

Projekti-insinöörin työssäsi pääset mukaan kehittämään Koparin kasvavaa huoltoliiketoimintaa. Huoltoliiketoimintamme kattaa erilaisia teollisuuden modernisointiprojekteja ja huoltotöitä voimalaitos- ja sulattoympäristöissä sekä muissa prosessilaitoksissa. Opinnäytetyön aihe käsittelee huoltoliiketoiminnan työmaatoimintojen kehittämistä. Opinnäytetyötä voi tehdä työaikana.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

  • Hyvät tietotekniset taidot
  • Nopea oppimiskyky ja muutosmyönteinen mieli
  • Matkustusvalmiutta pääasiallisesti kotimaassa ja tarvittaessa Euroopassa
  • Sujuva englannin sekä suomen kielen taito

Koparin ympäristö tarjoaa rutkasti vauhtia ja muuttuvia olosuhteita, joten tehtävässä menestyy henkilö, joka tarttuu ripeästi toimeen, mutta pystyy tarvittaessa myös työskentelemään tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Työkokemus konepajaympäristöstä ja / tai teollisuuden kunnossapitotoiminnasta katsotaan erityiseksi eduksi. Tehtävään haetaan ensisijaisesti Tekniikan alan insinööri (AMK) opiskelijaa.

Koparin päätoimipaikka on Parkanossa, jossa suurin osa toiminnoista sijaitsee. Näin ollen myös projekti-insinöörin vakituinen toimipiste tulee olemaan Parkanossa. Etätyöskentelystä voidaan sopia erikseen työtehtävien mukaan. Tehtävään valittavalle henkilölle Kopar tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hyvien tuotteiden parissa kasvavassa kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Bonuksena saat loistavat työkaverit sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä etuja.

Toivottavasti kiinnostuit, seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv / linkki LinkedIn-profiiliin sähköpostilla osoitteeseen: careers@kopar.fi 9.4.2021 mennessä.

Hakemuksessasi vastaa seuraaviin kysymyksiin:
– Miten opintosi sekä aiempi työkokemuksesi tukevat menestymistäsi Koparin tarjoamassa tehtävässä?
– Millaisen työkaverin Koparilaiset saavat sinusta ja millaisia henkilökohtaisia ominaisuuksia tai harrastuksia sinulla on, jotka tukevat menestymistäsi tehtävässä?

Tehtävään voidaan valita kaksi henkilöä, mikäli sopivia hakijoita on useampia.

Kysymyksiisi vastaa Koparin henkilöstöpäällikkö Anne Marjamaa: anne.marjamaa@kopar.fi