Varaosa- ja huoltopalvelulla laitteen elinkaari jatkuu

Elinkaaripalvelumme tarkoittaa tehtaanne kuljettimien huoltoa ja käytöstä vastaavien henkilöiden palvelemista. Huoltopalvelumme tuottaa tehtaanne omaa rutiinihuoltoa isommat korjaustyöt, huoltotarkastukset sekä tuotannon modernisointia ja kehitystä. Oma henkilöstönne voi keskittyä kalenteroituihin kunnossapitotoimiin ja tuotantokapasiteetin pysymiseen suunnitellulla tasolla. Pidetään yhteistyönä laitteenne hyvässä kunnossa ja elinkaari pitkänä.

Koparilta saat:

  • Huoltoa teollisuuden kuljettimiin, myös muiden valmistamiin
  • Asiantuntijamme määrittelyn korjaustarpeesta tai modernisointitoimenpiteistä
  • Opastusta kuljettimen omahuoltoon
  • Huollon vuosisopimuksen
  • Varaosatoimitukset huollon yhteydessä tai varastoon

 

 

Huoltopalvelullamme säästät

Autamme säästämään huoltokustannuksissanne. Se tapahtuu kunnossapitotarkastuksella. Eri muuttujat määrittävät kuljettimen moitteettoman ja tehokkaan käyttöajan. Esimerkiksi kuljetettava materiaali, materiaalin lämpötila ja mekaanisten osien erilainen kuluminen vaikuttavat kuljettimen toimintaan ja korjaustarpeeseen. Osien käyttöikä ja huoltoväli vaihtelevat suuresti. Henkilöstönne tietää ja tuntee kuljettimen. Asiantuntijamme perusteellisen tarkastuksen toimenpideraportin avulla vältätte odottamattomien seisokkien aiheuttamat lisäkulut ja tulonmenetykset. Tarkastusraportin lisäksi saatte opastusta, miten itse voitte vaikuttaa kuljettimenne toimintakuntoon ja parantaa laitteen ominaisuuksia sekä luotettavuutta. Saamanne huoltoaikataulu ja opastus ovat työkalujanne kuljettimen tehokäyttöön.

Näin säästät:

  • tilaamalla kunnossapitotarkastuksen
  • välttämällä odottamattomat laiteviat ja -seisokit
  • saamalla vinkit kunnossapitoon
 

Helpottava huoltosopimus

Joustava vuosisopimus perustuu yhteistyöhön. Asiantuntijamme huoltotarvearvioinnin jälkeen määrittelemme yhdessä, mitkä toimenpiteet ovat välttämättömiä vuosihuollon yhteydessä. Vähemmän tärkeät huoltotoimet voidaan suorittaa väljemmällä syklillä tai tarvittaessa erikseen. Yksittäisten huoltotoimien rytmityksessä voidaan ottaa huomioon suunnitellut huoltoseisokit tai tuotannon sesongit.

 

Haluatko keskustella huoltotarpeistanne?

Kulutus- ja varaosat kaikkiin kuljettimiin

Saatte meiltä kaikki kulutus- ja varaosat meidän ja muidenkin toimittamiin laitteisiin.
Meillä on pitkä kokemus kulutus- ja varaosien toimittamisesta ja valmistamisesta.
Joskus järkevin tai ainoa vaihtoehto on, että vanhan laitteen perusteella valmistamme uuden komponentin tai laitteen osan. Tärkeintä kaikissa tapauksissa on ratkaista ongelmanne tapauskohtaisesti järkevimmällä tavalla.

Kuljetinketjuillemme on myönnetty suomalaisen osaamisen tunnuksena Avainlippu. Lue lisää kuljetinketjuistamme englanninkieliseltä sivuiltamme.

 

Riittäisikö laitteen korjaus?

Joskus on vaikea tietää, täytyykö jokin osa vaihtaa kokonaan, vai saisiko siitä vielä käyttökelpoisen. Meiltä saatte palvelun, joka säästää paitsi luontoa myös rahaa. Lähetätte meille huoltoa vaativan laitteen osan kunnostettavaksi. Puramme, puhdistamme ja kunnostamme tarvittavat osat, ja kokoamme sen uudelleen. Vanha laitteenne on restauroinnin jälkeen kuin uusi.

Tarvitsetko lisää apua? Olemme palveluksessasi

Suurin osa kulutus- ja varaosistamme on suunniteltu niin, että ne ovat erittäin yksinkertaista vaihtaa. Voitte siis vaihtaa ne halutessanne myös itse. Jos kuitenkin haluatte kattavampaa palvelua, autamme teitä mielellämme.

Asiantuntijammme etsivät parhaat ratkaisut yrityksellesi ja antavat mielellään neuvoja ja suosituksia.

Kun kaipaatte ammattitaitoista ja tehokasta palvelua, ota yhteyttä:

Toimintojen modernisointi

Haluatteko lisätä kuljettimen kapasiteettia? Tai vähentää pölyhaittoja? Milloin kuljettimen kunnossapidon kulut ja tehon lasku ylittävät uuden kuljettimen kustannukset? Meiltä saatte käyttöönne oman yhteyshenkilön, joka tarjoaa henkilökohtaisena palveluna juuri teille parhaan ratkaisun. Pitääkö laite modernisoida, huoltosykliä tiivistää, osittain uusia vai onko kuljetin yksinkertaisesti elinkaarensa päässä? Ratkaisussa otetaan huomioon tekniikan tila, kuljetettava materiaali sekä odotettu kapasiteetti nyt ja jatkossa. Muuttujia on paljon mutta…

…Intohimonamme on ratkaista monimutkaisimmatkin haasteet paikan päällä, laitetta tutkien. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että emme pelkää liata käsiämme. Haluamme aidosti auttaa teitä tekemään toiminnastanne kannattavampaa ja luotettavampaa.

Haluatko kuulla miten voisimme auttaa teitä?

 

Perttu Kovesjärvi

Perttu Kovesjärvi

perttu.kovesjarvi@kopar.fi

+358 45 111 1441